Ingrid Tîrziu | 2016 #throwbacks
15767
post-template-default,single,single-post,postid-15767,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

2016 #throwbacks

    În articolul de astăzi n-am de gând să vă vorbesc despre ceva anume. Nu mi-am făcut nici un mini-plan de ‘atac’ și nici n-am de gând. Vreau doar să stau de vorbă cu voi.

    Nu mă exteriorizez prea des şi cu atât mai mult nu ştiu de câte ori am făcut-o în fața unui număr atât de mare de oameni. Nu obișnuiesc să fac asta, expunerea mea fiind deja mult prea mare prin prisma activităților pe care le desfășor zilnic, ușor observabile pe news feed-urile de pe social media. De fiecare dată le analizez și mă uit în urmă. S-au schimbat pe zi ce trece. Și e firesc, pentru că și eu am făcut-o.

   Nu-mi vine să cred cât de multe s-au întâmplat într-un an. M-am maturizat mult și am conștientizat lucruri pe care anul trecut, pe vremea aceasta, nici nu le visam în viața mea. Nu m-am plâns, sau dacă am făcut-o, am făcut-o uitându-mă înainte. Am trecut prin 2016. Veselă, tristă, mirată, grăbită, extenuată de cele mai multe ori. Dar chiar a fost anul definirii mele. Sau cel puțin, unul dintre anii aceia de tranzit. Acum, văd cu alți ochi tot ce mi se întâmplă. Și n-am nici un regret. N-aș avea de ce să le caut.

   Cred că fiecare dintre noi avem rezoluții pentru noul an. Sau mai ușor spus, mici dorințe pe care vrem să le realizăm, să le concretizăm într-un fel sau altul. Ei bine, eu nu mai am. Tocmai de aceea, vreau să merg numai pe spontaneitate. Acelea sunt momentele care ne fac într-adevăr fericiți. 🙂

                                                                                                                                           Cheers,

                                                                                                                                                    Ingrid

 1ee1edit_dsc0581_dsc0618-modified-2_dsc0612-modifiedeee

Special thanks, Livia Mancuş for these amazing photos and Papucei for these lovely shoes! ♥

No Comments

Post A Comment