Ingrid Tîrziu | Pauzele „mici” şi dese, cheia marilor…?!
16078
post-template-default,single,single-post,postid-16078,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pauzele „mici” şi dese, cheia marilor…?!

  Știu! Recunosc că după atâta timp de pauză, n-am habar cum ar trebui să încep postarea de astăzi… Cu scuze sau nu, cert e că de ceva timp nu am reușit să-mi adun gândurile și blogul a cam intrat în vacanță. Deja începeau să-mi lipsească scrisul și toată agitația de la shooting-uri. Și vorbesc despre agitație pentru că, recunosc, îmi place să fiu mai mereu într-o continuă mișcare. Nu mi-aș închipui viața mea de astăzi altfel decât mai toată ziua dintr-o parte în alta!

  Și pentru că tocmai vă spuneam despre asta, urmează câteva plecări pe care abia aștept să le împărtășesc cu voi. Călătoriile reprezintă o mare parte din fericirea mea și nu ratez niciodată ocazia de a pleca, chiar și pentru câteva zile. Cred în boost-ul acela de energie pe care doar o călătorie ți-l poate oferi. La fel cum, cred cu ardoare că am mare nevoie de el în perioada ce vine! :))

  Despre ţinuta de astăzi n-am să vă vorbesc prea mult. E pur și simplu combinația perfectă pe care ați regăsit-o de multe ori în outfit-urile mele. Army și tradițional, două din trendurile pe care eu le-am adoptat frecvent cel puțin în ultimul an. Ambele m-au fascinat întotdeauna prin poveștile din spatele pieselor vestimentare, dar și prin modul în care îmi scot în evidență, prin culori, detalii sau broderii, trăsăturile feței și ale corpului.

  Totuși, singura problemă ar rămâne, în continuare, vremea… Sunt curioasă dacă voi mai purta pulovere sau bocanci și în luna mai, dacă de Paște tocmai am făcut-o… Ar fi  şi păcat să punem la o parte haina de blană, nu-i așa?

  Vară sau iarnă, un singur lucru rămâne cert… În mai puțin de două luni, îmi iau adiooooooo de la copilărie :)). Nici n-aveţi idee cum se numără zilele până la majorat!

                                                                                           Warm hugs ❤️

Cheers,

Ingrid

Wearing Stradivarius blouse

Zara pants

Bershka shoes

Traditional hand-made belt

Tiara Concept Store bag

No Comments

Post A Comment