Ingrid Tîrziu | Cum să te îmbraci corect cu bani puțini? Hai cu mine la Centrul Comercial Felicia!
16212
post-template-default,single,single-post,postid-16212,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cum să te îmbraci corect cu bani puțini? Hai cu mine la Centrul Comercial Felicia!

   Iarna se numără reducerile, mai ales la Centrul Comercial Felicia! Alături de Alexandra și Simona, am acceptat provocarea de a contura împreună 18 ținute în vogă, gata să fie purtate și apreciate de voi!

   În câteva ore, cu 6 trend-uri bine definite și cu o listă generoasă de magazine, am pornit în căutarea celor mai reprezentative outfit-uri din acest sezon. Și cum toată suflarea feminină este înnebunită după reduceri cat mai mari, ce poate fi mai frumos decât să te îmbraci în tendințe, cu bani mult mai puțini în această perioadă a anului? Pentru că cifrele vorbesc de la sine, un simplu calcul poate demonstra faptul că am economisit între 240 si 300 de lei la fiecare dintre ținute și asta vă îndemn si pe voi să faceți! Sa vă înnoiți majoritar garderoba în perioada acestor campanii de reduceri!

   Haine multe, cu bani mai puțini și, mai mult decât atât, pantofii…ca premiu?! Ei bine, aici vine partea și mai interesantă a jocului nostru! Iarna reducerilor la Centrul Comercial Felicia aduce în perioada 25-31 ianuarie și un concurs, în urma căruia puteți câștiga două vouchere de cumpărături în valoare de 400 de ron fiecare, valabile la magazinele Benvenuti sau CCC!

   Tot ce trebuie să faceți este să accesați aici link-ul care duce către aplicația online a campaniei.

   1. În primul pas, alegeți-vă ținuta preferată!

   2. Sunteți aproape de final! Înscrieți-vă în concurs, completând formularul de înscriere!

  3. Pentru a valida participarea, dați un share pe Facebook ținutei pe care ați ales-o!

   Poți da share mai multor ținute, însă înscrierea ta va fi luată în considerare o singură dată, pentru ambele premii. Nu uita să te înscrii până pe 31 ianuarie, iar pe 1 februarie vei afla dacă te numeri printre norocoșii câștigători, aleși prin tragere la sorți. Mai multe detalii vei găsi în regulamentul campaniei, pe pagina de Facebook, sau pe http://www.felicia-iasi.ro.

    Nu știi cu ce să te mai îmbraci la birou, în oraș, în vacanță, la sală sau în club? Ce mai aștepți? Accesează aplicația și inspiră-te din propunerile noastre!

   Sper din inimă ca ideile mele să vă fie pe plac și să vă poarte noroc! ♥

   May your weekend be full of joy!

                                                                                                                             Cheers,

                                                                                                                                      Ingrid

No Comments

Post A Comment