Ingrid Tîrziu | Let’s Autumn together
1622
post-template-default,single,single-post,postid-1622,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Let’s Autumn together

   Se întâmplă să ne cam luăm adio de la vară şi de la timp frumos. De data asta… e pe bune, dacă stăm să consultăm prognozele anunţate şi toată nebunia care este prin vitrinele magazinelor, încărcate cu haine din ce în ce mai groase, putem spune că s-a cam terminat pe anul acesta.

   Well, it’s time to make some changes now. Aşa cum la fiecare schimbare de sezon se simte nevoia de noutate sau de noutăţi în viaţa noastră. Și dacă vine timpul pentru sweater weather, cosy nights & co, nu pot să cer mai mult decât liniște. Liniște și calm, cât mai multe momente inedite și amintiri drăguțe de povestit. Alături de agitația mea definitorie, cred că este echilibrul perfect, cel puțin în următoarea perioadă.

   Și dacă tot vă vorbeam despre liniște, atmosfera în care am făcut pozele pe care urmează să le vedeți a fost clar o parte din inspirație. Soșeaua pustie și natura mi-au găsit cadrul perfect și m-au deconectat pentru câteva minute de tot ce înseamnă rutină cotidiană. Îmi plac escapadele astea, pentru că sunt binevenite întotdeauna și sunt, într-adevăr terapie. Astea și sesiunile luuungi de shopping, bineînțeles :)).

    All the love to my darlings!

                                                                                                                                      Cheers,

                                                                                                                                           Ingrid

135462

Wearing Zara jacket
Bershka blouse

Poema Skirt

H&M sneakers

No Comments

Post A Comment