Ingrid Tîrziu | Costumul de inspirație masculină
16037
post-template-default,single,single-post,postid-16037,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Costumul de inspirație masculină

  Cred că şi voi admiraţi femeia care îndrăzneşte să poarte costumul de inspiraţie masculină, reinterpretându-l așa cum știe ea mai bine. Da, sunt o dovadă a eleganței, un plus de sex-appeal și o scăpare în momentele în care pur și simplu n-ai chef să porți altceva și, totuși, trebuie să lași jeansii acasă. Ea? Ne inspiră independență, deschidere către nou și, nu în ultimul rând, ne transmite starea de confort pe care cu siguranță o simte atunci când face o astfel de alegere.

  Interesant este că un astfel de costum poate fi potrivit pentru orice tip de siluetă. Bineînțeles, cu modificările de rigoare și cu accesorizarea potrivită, personalizată în funcție de trăsăturile fiecăreia. Materialul este, de asemenea, la fel de important pentru că poate salva ținuta, la fel cum, o poate și distruge. Fibrele naturale trebuie să primeze într-o proporție de aproximativ 80%, pentru a evita surprizele inestetice, dar și pentru a garanta longevitatea costumului sau a pieselor alese. Și dacă alegi să faci asta, cămășile, mocasinii sau pantofii oxford n-au cum să-ți lipsească din garderobă! Fac parte din categoria pieselor clasice, poate chiar nemuritoare, extrem de versatile și potrivite în multe multe situații de ‘cumpănă’ vestimentară.

   Aşa cum probabil se observă şi cu ochiul liber, eu am lăsat cămaşa acasă de această dată :)). N-am optat pentru varianta basic de costum masculin, ci am ales un sacou cambrat, custom made la Cristina Nichita şi o pereche de pantaloni care pot fi purtaţi cu succes şi în ţinute sporty, pentru că benzile de pe laterale îi recomandă în acea direcţie. Ador pantofii din imagini, chiar dacă m-am amuzat pe seama chicotelilor prietenilor mei. N-am ales să port nici batistă sau cravată, deși îmi doresc ca pe viitor să fac și asta, însă am vrut neaparat un lanț pentru partea inferioară a ținutei. Îmi plac la nebunie atunci când le văd în outfiturile masculine și, recunosc, apreciez mai mult ce văd atunci când apare și acest detaliu, corect încadrat în finisaje. (it’s juuust my little weakness 😀 )

  Chiar dacă nu mă îmbrac așa prea des, cred cu ardoare că o astfel de abordare mă reprezintă. În top 5, dacă aș putea face un clasament. Vă las să vă convingeți și singuri din imaginile de astăzi.

  Era să uit… De acum înainte, clar n-ai cum să mai scapi de mine! :)) Îţi transmit cele mai importante ştiri, la Hit Express-ul orelor 15:00 şi 16:00; si asta nu e tot! Sunt pe drum şi alte surprize, aşa că Ia’şi ascultă-mă pe 94.9 FM, doar la Radio HIT! ♥

Cheers,

Ingrid


Wearing Cristina Nichita custom jacket

Bershka coat

Stradivarius pants & sunglasses

Zara shoes

LV bag

Atelierul de Stil accessory

Photos by super Avadakedavra Morphius ♥

No Comments

Post A Comment