Ingrid Tîrziu | Not that kind of girl #2
16057
post-template-default,single,single-post,postid-16057,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Not that kind of girl #2

     Vă povesteam acum ceva timp despre cum „not that kind of girl” e textul care mi-a captat privirea la o sesiune de shopping oarecare. Mi-am achiziţionat atunci pălăria care a devenit virală pe Instagram, o piesă pe care am întâlnit-o mai apoi la multe fete prin oraș sau pe social media. Și totuși, sa fi fost toate, ‘not that kind’? :))

    Aţi spune probabil că e vorba de perspectiva fiecăruia dintre noi şi ţin să vă aprob într-un fel sau altul. Cu toate acestea, cred cu ardoare că o astfel de abordare e menită să reprezinte cu adevărat persoana care alege să-și poarte inscripționată o parte din felul ei de a fi, pe corp sau pe haine.  Ei  bine, eu am ales să merg și mai departe și mi-am customizat o geacă veche din piele cu același text. De data aceasta? Cu mult mai evident. Maeștrii sunt  cei de la Atelier LadyD. Eu am rămas profund uimită de rezultatul final.

   Am aşteptat mult prea mult să vină sezonul cald, aşa că am continuat cu elemente de tranziţie pentru această perioadă – o cămașă din mătase, o pereche de balerini…diferiti :)), nelipsiţii leggings din piele şi o geantă primăvăratică de la Tiara Concept Store.  Mai nou, am o mini-obsesie și la capitolul body chain-uri, așa că hamul nu avea cum să rămână neobservat.

     Pe voi ce text va reprezinta?

                                                                                                                                                                Cheers,

                                                                                                                                                                       Ingrid

No Comments

Post A Comment