Ingrid Tîrziu | New Year’s Eve Details – Coriolan touches
15891
post-template-default,single,single-post,postid-15891,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

New Year’s Eve Details – Coriolan touches

 Sunt ultimele ore din 2016… Şi cu siguranţă, ultimele pregătiri pentru noaptea dintre ani. Sunt mai mult decât sigură că cel puţin voi, fetelor, încă vă stresaţi în privinţa look-ului de maine seară. Încă vă căutați accesorii, hairstyling-uri, idei pentru make-up sau poate chiar pantofi sau rochie! :)) Am auzit atâtea poveşti în ultimele zile, încât am ajuns să cred că orice este posibil!

   Nu, nici eu nu sunt gata. Probabil că abia mâine voi putea spune asta. Sunt la fel de nehotărâtă ca multe dintre voi. Mai ales că ne dorim ca rezultatul final să fie pur şi simplu fără cusur. Şi aşa va fi.

  Accesorizarea face într-adevăr diferența. Am simțit-o de multe ori, atunci când un colier sau o pereche de cercei glam schimbau cu totul fața outfitului pe care îl abordam. Cred că, de fapt, aceasta este una dintre cele mai dificile alegeri, una dintre opțiunile care, odată greșită, poate strica totul iremediabil. De aceea, ar trebui să ne canalizăm mare parte din atenție pe accesoriile pe care le abordăm. Noaptea dintre ani este una dintre cele mai exclusiviste petreceri, avem nevoie întotdeauna de o imagine pe măsură!

  Bijureriile Coriolan  pot scoate într-adevăr o ținută din anonimat! Vă povesteam si acum ceva luni în urmă cu câtă grijă sunt lucrate și finisate manual de către bijutieri. Am rămas complet impresionată și atunci de întreg procesul de prelucrare, și cu atât mai mult am fost fermecată de-a dreptul când am pășit în magazinul de pe Gavril Musicescu. Dacă există un rai al bijuteriilor, vă asigur că este cu siguranță acela!

   Provocarea? A trebuit să-mi accesorizez singură rochia aleasă și să-mi găsesc setul perfect în câteva sute! Cele 3 ore de shooting și cele câteva bijuterii schimbate m-au făcut să dau timpul înapoi, atunci când, exact cu un an în urmă, purtam rochia din imagini în noaptea de Revelion. A fost un succes, dar cu siguranță ar fi fost peste măsură dacă alegeam să o accesorizez cu bijuteriile Coriolan! Perechea de cercei de care m-am îndrăgostit are câteva grame și este un aliaj de quartz cu diamante, o adevărată operă de artă în perspectiva mea. Mi-a rămas întipărită în minte şi probabil și pe un wishlist, acolo, undeva, mai, mai, poate, într-o zi, vor fi într-adevăr ai mei. Doar avem voie să visăm cu ochii deschiși, nu? :))

   Nu vreau să vă urez multe pentru 2017. Să aveţi un an exact aşa cum vă doriţi, să fiţi sănătoşi şi fericiţi. Asta e cel mai important!

    May your 2017 be filled with joy and love!

                                                                                                                                            Cheers,

                                                                                                                                                      Ingrid

01_ingrid_tirziu_photo_shoot_coriolan_p025_facebook_size01_ingrid_tirziu_photo_shoot_coriolan_p099_facebook_size01_ingrid_tirziu_photo_shoot_coriolan_p175_facebook_size01_ingrid_tirziu_photo_shoot_coriolan_p018_facebook_size01_ingrid_tirziu_photo_shoot_coriolan_p203_facebook_size01_ingrid_tirziu_photo_shoot_coriolan_p028_facebook_size01_ingrid_tirziu_photo_shoot_coriolan_p16201_ingrid_tirziu_photo_shoot_coriolan_p165_facebook_size01_ingrid_tirziu_photo_shoot_coriolan_p160__01_ingrid_tirziu_photo_shoot_coriolan_p01701_ingrid_tirziu_photo_shoot_coriolan_p059_facebook_size

Photo credits – Ionuţ Maco

Tags:
No Comments

Post A Comment