Ingrid Tîrziu | Urban escape in… silver touches!
1423
post-template-default,single,single-post,postid-1423,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Urban escape in… silver touches!

    „But first…champagne. I mean coffee…it’s Monday…”

      .

      .

      .

      …dezamăgitor, așa-i? :)) Ziua mea de luni n-a început, însă, în spiritul quote-ului de mai sus.  A fost într-adevăr dedicată șampaniei, lenevitului și bunei dispoziții, nicăieri altundeva decât într-o locație pe măsură, impresionantă încă de la primii pași.

       Așa am plecat luni dimineață către Conac Polizu, situat la aproximativ 80 de kilometri de Iașul nostru drag. Auzisem multe lucruri frumoase despre acest loc și abia așteptam să-mi fac timp să-l pot vizita, bineînteles, fără nelipsita cameră foto și cu un outfit catchy la purtător! Ca ziua să fie într-adevăr perfectă, piscina recent inaugurată a completat cadrul și m-a încântat și mai tare, fiind un mare plus pentru care vă recomand să mergeți atunci când vă doriți un escape din nebuloasa orașului.

     Deși am fost destul de sceptică inițial în privința pantalonilor de tip culotte, n-am rezistat și mi-am atașat și eu o pereche in garderobă. Sunt cu siguranță o piesă ieșită din comun care poate scoate din anonimat ținuta, mai ales atunci când îi aduci în completare o bluză off the shoulder, o pereche de încălțări în tonuri metalice sau o gentuță fantazistă ca cea de la Jadu.ro, de care sunt iremediabil îndrăgostită! :)) Pentru că multe dintre voi m-ați întrebat, o găsiți în diverse variante aici, la fel ca și alte modele interesante, gata să-și facă apariția prin ținutele voastre estivale.

      Vara aceasta lasă-ți imaginația să zburde, descoperă noi locuri și îmbracă-te cât mai diferit. Nu există o rețetă mai bună pentru momente de neuitat! 🙂

                                                                                                                                        Cheers,

                                                                                                                                              Ingrid

1 57321049

                                                                                                                                     Wearing H&M blouse

                     Zara culottes

Stradivarius sandals & sunglasses

Jadu.ro bag

         

Tags:
2 Comments
  • Jadu.ro
    Posted at 08:45h, 14 iulie Răspunde

    Suna ca o zi de luni intr-adevar reusita! 🙂 Outfitul catchy iti vine manusa. 🙂

Post A Comment