Ingrid Tîrziu | 1 Mai… românesc!
505
post-template-default,single,single-post,postid-505,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

1 Mai… românesc!

      Deşi ziua de 1 Mai este una internaţională, românii ştiu cu siguranţă să o transforme în ceva autohton :)). De aceea, m-am gândit că astăzi este cea mai potrivită zi pentru a purta tipica ie , pentru că este la mare căutare întregul sezon.

        Dacă ar fi să definesc portul popular românesc într-un singur cuvânt, aş putea spune fără ezitare artă! Pentru că deseori ne ferim să îl abordăm, cred că cea mai bună soluţie este să îl reinventăm şi să îl completăm aşa cum ne sugerează noile tendinţe.

         Ceea ce mă încântă într-adevăr la ia pe care am purtat-o astăzi este faptul că materialul din care este facută mi-a lăsat pielea să respire, iar modelul m-a ajutat mult să îmi pot crea o ţinută actuală, aşa cum mi-am dorit. Un alt lucru interesant pe care l-am aflat a fost că ţesăturile decorative ale unei ii ţin mai ales de regiunea din care provin, culorile fiind cheia distincţiei.

           Tu ce ai ales de 1 Mai?

                                                                                                                               Cheers,

                                                                                                                                       Ingrid

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Wearing Local store blouse (IE)

Zara ripped jeans

New Look Shoes

Poema bag

 

 

No Comments

Post A Comment