Ingrid Tîrziu | Back when autumn… „leaves”
16175
post-template-default,single,single-post,postid-16175,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Back when autumn… „leaves”

    Pozele de astăzi îmi confirmă din nou faptul că a trecut atâta timp! :)) Nici nu ştiu daca ar trebui să mai fie o scuză, însă sunt convinsă că îmi lipseşte mult toată activitatea de pe blog. Realizez asta cel mai bine atunci când vă scriu din faţa laptopului şi îmi dau seama cât de mult îmi place ceea ce fac. E incredibil sentimentul şi, în acelaşi timp, inexplicabil. Aşadar, dacă sunteţi aici, vă mulţumesc pentru că mă urmăriţi şi sper din toată inima să se întâmple din ce în ce mai des în următoarea perioadă. Totuşi, ar trebui să promit public şi cât se poate sincer, pentru că e vremea să mă reapuc serios de treabă! :))

    Una peste alta, îmi lipsesc zilele de toamnă ca cele din poze. E frig şi, asa cum vă zic în fiecare an, îmi dau seama că vine iarna abia atunci când e vremea UGG-urilor și a bocancilor, pe care probabil știți că îi iubesc atât de tare! Ce-i drept, a fost o toamnă capricioasă şi nu multe au fost momentele în care am putut să profit de vreme. Detest frigul de când mă ştiu şi nu am fost o împătimită a sezonului rece niciodată. Îmi place în schimb ce face cu nuanţele reci în vestimentaţie, în make-up și în cadrele frumoase pe care le poți surprinde atât de ușor.

    Și pentru că mă obișnuiesc destul de greu cu toate schimbările acestea, ținuta de astăzi e clar la limita dintre ele. Da, se pot purta pasteluri și în sezonul rece, atunci când ai grijă să le încadrezi acolo unde trebuie. Așa am optat pentru o combinație de roz pal cu verde închis, deși nu m-aș fi gândit vreodată că ar face treabă bună împreună. Un alt aspect pe care l-am descoperit recent și care m-a salvat de câteva ori sunt accesoriile pentru sneakersi, care m-au convins că pot schimba total look-ul și, totodată, sunt și o achiziție echitabilă, având în vedere că majoritatea se pot purta și la tocuri. Sneakersii  din imagini au fost prevăzuți inițial cu un alt accesoriu, iar eu am reușit să le dau un alt contur în doar câteva minute. Pe mine. m-au convins!

    Nu am cum să uit nici de faptul că deși am fost absentă ceva timp, voi ați fost alături de mine în competiția Glamour Street Fashion Show, despre care urmează să vă povestesc curând. Nici nu aveti idee cât de recunoscătoare sunt pentru fiecare vot primit (numărând un cumul de aproape 1300 în final), fapt care mă bucură enorm și, în același timp, mă surprinde foarte tare. Sunteți extraordinari!

   În final, trebuie să vă mărturisesc că nu m-am priceput niciodată prea bine la încheieri, însă ştiu că de data aceasta trebuie să vă spun pe CURÂND! :))) Lots of huuugs! ♥

Cheers,

Ingrid

                                

Wearing New Yorker blouse

Mango pants

 Tiara Concept Store bag

Zara Shoes & jacket

Musette accesories

Calzedonia socks

 Stradivarius choker

Dolce sunglasses

Photos by my super Avadakedavra Morphius ♥

No Comments

Post A Comment