Ingrid Tîrziu | ..a million hearts, in photos!
15549
post-template-default,single,single-post,postid-15549,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

..a million hearts, in photos!

   Întotdeauna am iubit fotografiile. Cred cu ardoare că sunt cele mai vii amintiri. Sunt rămăşiţe din trecutul nostru, învăluite în poveşti şi în mister – ”îţi mai aduci aminte?”

   Sunt obişnuită să fac poze în fiecare zi. Fotografia de studio însă era încă o experienţă nouă pentru mine şi abia aşteptam să o pot încerca. Deși străzile, locurile sau oamenii mi-au antrenat dezinvolța și mi-au creat o zonă de confort de-a lungul timpului, trebuie să recunosc că noul cadru avea să mă intimideze. Si nu m-aș fi gândit vreodată la asta! :))

   Aşa am păşit alături de ceilalţi bloggeri ai Kooperativei 2.0 în noua „casă” a lui Paul Pădurariu. Cum vă spuneam, nu mă aşteptam ca ideea de studio să mă intimideze atât de tare și să mă facă să înțepenesc, la propriu, într-un scaun, fără să mai pot spune prea multe..:)) Chiar dacă nu-mi înțelegeam reacțiile, am încercat să mă relaxez și mi-a plăcut tare mult ce a ieșit. Paul este un om plin de viață și foarte talentat, așa că nici nu ar fi putut să se termine, până la urmă, atfel.

   Am optat pentru un outfit lejer, dar în același timp eye-catchy. Combinațiile de piele cu nuanțe metalizate sunt o variantă favorită sezonul acesta și destul de întâlnită peste tot. Fusta midi mi-a inspirat mereu alegerea unui tricou simplu cu text, iar chokerele de la Glam Time Store și Body Chain mi-au conturat portretele și le-au conferit un plus de originalitate.

    Și pentru că astăzi a fost despre fotografie, nu-mi rămâne decât să vă las să vă convingeți şi singuri. Așa-i că Paul e genial? 🙂

                                                                                                                                               Cheers,

                                                                                                                                                         Ingrid

2p3p 4p 5p 6p8p

ppp-2

No Comments

Post A Comment