Ingrid Tîrziu | All about silhouette
829
post-template-default,single,single-post,postid-829,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

All about silhouette

  Mi s-au pus deseori întrebări despre cum am slăbit, despre ce mănânc sau despre cum mă menţin în formă.

  Pentru că m-am luptat ceva timp cu astfel de probleme, m-am gândit că ar fi momentul să vorbesc deschis despre aceste lucruri şi să fiu, poate, de ajutor şi pentru alte persoane aflate în situaţii similare.

   Acum aproape doi ani, am hotărât că ar fi timpul să ţin un regim mai strict şi să pierd câteva kilograme. A fost o decizie pe care o tot amânam, însă am găsit o dietă a doctorului Laslău într-o revistă şi mi-am promis că „de mâine mă apuc” :)).

   Aşa am şi făcut, însă nu a fost deloc uşor. Esenţialul este că nu trebuie să te dai bătut, să mergi înainte şi să încerci să stai departe de tentaţii, cel puţin pentru o perioadă de timp. Am renunţat la dulciuri, făinoase şi la tot ce era făcut în ulei. Am slăbit 5 kilograme în două săptămâni, iar rezultatele au fost vizibile cu ochiul liber. Am modificat ce mi-a mai rămas din haine şi mi-am schimbat stilul de viaţă.

    De atunci, am renunţat la multe obiceiuri alimentare şi am învăţat să-mi echilibrez dieta astfel încât să pot mânca de toate, moderat. Trebuie să recunosc că nu îmi reuşeşte întotdeauna şi că am zile cu mici „scăpări”, însă ştiu să le ţin sub control. Mă cântăresc aproape zilnic şi mă măsor săptămânal, pentru a fi sigură că sunt în parametri normali (pentru mine), cel puţin deocamdată. Am făcut shaping aproximativ 6 luni şi într-adevăr a dat roade. Nu am pierdut în greutate, dar am pierdut centimetri şi am reuşit să-i menţin, chiar dacă acum m-am oprit să mai merg la sală. Pentru mine, a fost eficient şi îmi doresc ca pe viitor să mă întorc tot la Lady Sport Club, pentru că sunt singurii care au adus shapingul în România şi au într-adevăr rezultate.

   Trebuie să recunosc faptul că sunt o împătimită a dulciurilor şi a panificaţiei. Am învăţat să consum astfel de alimente în timpul dimineţii, până în jurul orei 10.00 şi să aleg mai apoi un prânz din proteină şi salată. Aşa funcţionez în timpul şcolii şi încerc să merg pe jos, macar 30 de minute pe zi.

      Simte-te bine în pielea ta şi fă o schimbare atunci când te simţi pregătit!

                                                                                                                 Cheers,

                                                                                                                           Ingrid

IMG_1138IMG_1103IMG_1109IMG_1172IMG_1185IMG_1124IMG_1137IMG_1225IMG_1116

                                                                                               Wearing Stradivarius cardigan and blouse

                                                                                                                                                  Mango jeans

                                                                                                                                        Calvin Klein shoes

                                                                                                                                      RayBan sunglasses

No Comments

Post A Comment