Ingrid Tîrziu | All black everything
16235
post-template-default,single,single-post,postid-16235,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

All black everything

    Drept vorbind, nu mi-aș fi permis să mai postez pozele acestea dacă iarna nu ne mai dădea târcoale încă! :)) E unul dintre cele mai frumoase shooting-uri de anul trecut, căruia îi vine rândul pe blog, rușinos, tocmai acum, aproape de primăvară! Încă nu-mi vine să cred cât de repede au trecut lunile acestea! La fel cum nu realizez că mai sunt doar câteva zile și ne apropiem încet și sigur de sezonul cald.

   Dacă ar fi să fac un bilanț al preferințelor mele vestimentare de iarna aceasta, aș spune detașat hoodies, bocanci, pulovere și inserții de blană. Așa am jonglat mai bine de 3 luni în dressing-ul meu și sincer mărturisind, sper că o voi mai face doar câteva săptămâni de acum înainte! Mi-e dor de zilele călduroase și implicit de toate combinațiile îndrăznețe pe care le pot purta atunci. Se anunță o primăvară plină de proiecte, așa că nu pot decât să mă bucur de ce va urma și să dau frâu liber imaginației, atât în plan profesional, cât  și în plan personal.

   Am fost all black deseori sezonul acesta. Speram că obsesia s-a diminuat odată cu schimbările mele de stil, însă pasiunea pentru negru s-a transmis din an în an și înca persistă. Îmi place mult pentru că este versatil și conturează bine tenul deschis, așa cum este al meu. Negrul este eleganță, mister, dar și sexualitate – o combinație completă care poate schița o ținută perfectă în orice situație. În outfit-ul din poze, am ales să-l mixez cu câteva tonuri de bleumarin și cu un machiaj simplu, natural, care să-mi evidențieze ținuta și, în același timp, si atuurile feței.

    Tu ai purtat negru iarna aceasta? Care au fost combinațiile tale favorite?

    May your weekend be full of joy!

                                                                                                                                                                                            Cheers,

Ingrid

       

  Wearing H&M sweater

Bsk leather leggings

Zara Vest

 Papucei shoes

 

No Comments

Post A Comment