Ingrid Tîrziu | Are you gluten free?!…
16126
post-template-default,single,single-post,postid-16126,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Are you gluten free?!…

   Când am văzut pentru prima oară top-ul din imagini, am știut că trebuie să fie al meu. Nu, nu are nicio legatură directă cu textul, ca în majoritatea cazurilor, ci mai degrabă cu modul în care se mi se potrivea mănușă, încă de la prima proba. M-a trimis instant cu gândul la acele Barbie tops, cu care îmi îmbrăcam păpușile în copilărie, așa că n-am mai stat pe gânduri și l-am luat imediat.

  Bineînțeles că ținuta ar fi trebuit compusă în aceeasi manieră. De aceea, nu m-am dat înapoi nici de la rozul predominant (pentru că v-am mai povestit că îmi place mult în ultima vreme) și nici de la sandalele cu detalii perlate, despre care multe dintre voi m-ați tot întrebat recent. În esență, o ținută de streetstyle, ușor de adoptat în perioada caldă și destul de catchy din punct de vedere estetic.

    Nu, nu este deloc greșit să adopotăm un Barbie look. Secretul stă întotdeauna în „less is more”, în detaliile atent alese şi într-o atitudine care să fie întocmai opusul păpușii din plastic. Naturalețea poate fi într-adevăr cheia unui astfel de look și cred cu ardoare că doar așa vei putea câștiga și credibilitatea ochiului necunoscător, reticent la astfel de abordări vestimentare.

     May your weekend be full of beautiful moments!

Cheers,

Ingrid

     Wearing Zara crop top & culottes

Guess bag

Humanic sandals

Mei sunglasses

Swarowski crystal choker

Special thanks, Georgiana Constantinescu for these cute photos ♥

No Comments

Post A Comment