Ingrid Tîrziu | Basic is more
1323
post-template-default,single,single-post,postid-1323,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Basic is more

    Dacă se întâmplă să mă aflu în lista voastră de friends pe Facebook sau de following pe Instagram, înseamnă că ați aflat deja cum se prezintă fiecare fereastră sau ușă a clădirilor de prin Brașov! :)) Asta pentru că tot weekend-ul trecut am făcut poze „agățată” prin centrul vechi, minunată fiind, ca de fiecare dată, de cât de faină poate fi arhitectura orașului și câte poate să ofere, cel puțin din punct de vedere fotografic.

      Am plecat cu o valiză destul de consistentă, pentru că știam că urmează să fac poze non-stop :)). Și cum niciodată nu ne mulțumim cu ce am împachetat de acasă, n-am ezitat să arunc o privire și în valizele vecine. Așa am dat peste acest tricou polo pe care l-am încadrat imediat într-un outfit.

      Pentru că mereu mi-au plăcut piesele oversized, am atentat, de ce nu, la un model bărbătesc care m-a încântat mult mai mult decât cel pe care îl aveam la mine. Am alăturat o pereche de blugi skinny într-un navy blue, o gentuță gri de la Tiara Concept Store, o pereche de teniși bleu și am fost gata. E simplu, comod și iese din tipar, așa că nu mi-as fi putut dori ceva mai mult.

      Vorbind și despre places to go în Brașov, țin să menționez Brasseria Luther, Casa Hirscher sau Pharmacy Cafe. Am mers acolo bazând pe  review-urile de pe Facebook, Tripadvisor sau Foursquare și n-am regretat. Designul Brasseriei e genial, iar prăjitura cu ciocolată albă si jeleu nu trebuie ratată dacă se întâmplă să treceți pe acolo (pe cuvânt!! :)) ) Casa Hirscher e probabil cea mai buna alegere pentru un prânz fancy, într-un loc atent amenejat, iar Pharmacy Cafe câstigă prin originalitate și rețetele speciale de răcoritoare (cocktails, ceaiuri & co).

       All the love to my darlings! 🙂

                                                                                                                                                    Cheers,

                                                                                                                                                                        Ingrid

152436

No Comments

Post A Comment