Ingrid Tîrziu | Best of 2015
880
post-template-default,single,single-post,postid-880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Best of 2015

   La mulţi ani, dragii mei! Să aveţi un an exact aşa cum vă doriţi şi să vă îndepliniţi toate ţelurile în 2016!

  Dacă ar fi să descriu anul care tocmai a trecut într-un singur cuvânt, aş spune cu siguranţă, EVOLUŢIE. Am evoluat, am mai crescut şi am realizat lucruri care, poate, erau doar la stadiul de plan de viitor, lucruri pe care nu m-aş fi gândit vreodată că le voi trăi sau încerca, cu atât mai puţin în 2015. Acum, pot spune că sunt mai încrezătoare, ceea ce mă ambiţionează şi îmi dă speranţa că la finalul noului an îmi voi completa „lista” pe care tocmai am întocmit-o.

    Aşadar, încep retrospectiva mea, bineînteles, cu voi, cu noul format al blogului meu, pe care l-am lansat în ianuarie 2015. Vă mărturisesc sincer că nu mă aşteptam la o creştere atât de mare a vizualizărilor si pentru asta nu pot decât să vă mulţumesc şi să vă fiu recunoscătoare pentru că aţi fost aici, pe tot parcursul anului trecut!     

1b

       O altă realizare pe care am ţinut neapărat să o păstrez în cap de listă este cu siguranţă rolul principal pe care l-am jucat pe scena Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, o experienţă unică pe care cu siguranţă nu o voi uita curând. Muza pe care am întruchipat-o a fost într-adevăr o provocare, întrucât era cu totul diferită de personalitatea mea, ceea ce mi-a trezit şi mai mult interesul.

t2 t1t3

         Mi-am continuat activitatea pe scenă, dar am cântat pentru prima oară într-o cafenea, în cadrul unui eveniment caritabil. 

c11cPicture 4187 c2

       Mi-am făcut „debutul” ca reporter/redactor al unui jurnal şcolar, în cadrul proiectului Art’s Week. 

Picture 3304

       Am căpătat experienţă ca prezentator la numeroase evenimente, printre care a VIII-a ediţie Iaşi Guitar Festival, dar si spectacolul umanitar „Dăruieşte-i Lorenei o inimă nouă”, alături de actorul ieşean Paul Sobolevschi.

sterimar11 Picture 4032ig1

      Am participat la primul Fashion Week organizat la Iaşi.

km1fw2

          Am cunoscut oameni cu adevărat deosebiţi. Printre ei se numără şi Ioana Grama, căreia îi sunt recunoscătoare pentru sfaturi şi pentru buna dispoziţie. 🙂

ioana

          Am împlinit 16 ani şi i-am avut alături de mine pe toţi cei dragi. 

16Picture 4268

           Am călătorit mult şi am vizitat multe locuri interesante.

fbppkv2prg2drdprg

          Acestea au fost cele mai bune momente ale mele din 2015, de care m-am bucurat din plin pe tot parcursul anului. Nu pot decât să vă mulţumesc din nou pentru că aţi urmărit ingridtirziu.net şi vă invit alături de mine şi în noul an.

              Tu ţi-ai stabilit rezoluţiile pe 2016? Dacă n-ai reuşit, fă-o cât de curând!!

                                                                                                                      Cheers,

                                                                                                                              Ingrid

No Comments

Post A Comment