Ingrid Tîrziu | Blonde…and proud!
1573
post-template-default,single,single-post,postid-1573,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Blonde…and proud!

    Nu, n-aţi citit rău deloc! Deşi sunt multe glumiţe pe seama blondelor, mie mi-a plăcut întotdeauna culoarea părului meu. Vara aceasta, însă, nu mi-a mai fost destul şi am apelat la sfatul specialistului, care, m-a făcut, simplu, şi mai blondă! :)) Schimbarea mi-a dat puține emoții și s-a lăsat destul așteptată, însă rezultatul final a fost unul reușit.

     Tehnica balayage a înlocuit cu succes faimosul ombre și are din ce în ce mai multe adepte. Stiliștii spun că este mult mai ușor de întreținut, conferă un aer boem și poate fi aplicată pe toate tipurile de păr ( și dacă se potrivește și părului creț, atunci nu stiu cui n-ar putea să se potrivească!! ).

    Cum mulți cred că cele 2 coincid, atât trecerile de culoare, cât și proporțiile sunt esențiale pentru a face diferența. De aceea, alegerea atentă a unui specialist rămâne punctul cheie al schimbării, comunicarea cu părul, dar și cu cel pe mâna căruia te lași reprezentând succesul sau eșecul rezultatului din urmă.

     Și pentru că încă îmi zboară gândul la Suedia, am mai scotocit printr-un alt calup de poze. Hanoracul „blonde” nu putea decât să întărească sau să confirme micile mele mărturisiri, dar și să contureze armonios ținuta prin culoarea caldă a texturii. Perechea de culottes verde stins, adidașii deschiși și geanta metalizată au completat un look de început de toamnă, versatil și ușor de interpretat în diverse situații.

      Be open to whatever comes next! 🙂

                                                                                                                             Cheers,

                                                                                                                                      Ingrid

 245316

No Comments

Post A Comment