Ingrid Tîrziu | Camel mania
374
post-template-default,single,single-post,postid-374,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Camel mania

     Cu toţii ştim că una dintre cele mai extravagante piese vestimentare este haina din păr de cămilă. Chiar dacă astăzi o regăsim mai accesibilă, în varianta din lână sau caşmir, culoarea rămâne un must-have al sezonului.

     Gucci, Valentino sau Loewe au propulsat haina camel direct pe marile podiumuri de la Milan Fashion Week, iar Victoria Beckham sau Kim Kardashian sunt deseori surprinse de fotografii străzii purtând aproape în totalitate exclusivista nuanţă de bej. Ceea ce vine în completarea ţinutei este şi mai original, accesoriile fiind animal print sau boho style.

     Un alt aspect foarte interesant este că si bărbaţii pot purta cu uşurinţă camel primăvara aceasta! Tonurile boeme ale culorii conferă eleganţă costumelor bărbăteşti şi …încredere celui care îndrăzneşte să poarte astfel de piese vestimentare :)). Lucrul cert este că cei care vor îmbrăca cel puţin haina camel vor fi în centrul atenţiei şi se vor bucura de privirile tuturor curioşilor.

       Caută schimbarea şi încearcă şi tu noile trend-uri!

                                                                                                                        Cheers,

                                                                                                                                Ingrid

profil

5camel1camel6camel3camel2camel7camel4camel

Wearing ChicDiva Camel Coat

                 New Look shirt&ripped jeans

                 Musette shoes

                  Louis Vuitton bag

                  Esprit watch

                   Pandora „Always in my heart” bracelet

No Comments

Post A Comment