Ingrid Tîrziu | Cheers, 18
16104
post-template-default,single,single-post,postid-16104,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cheers, 18

     Mi-a luat puţin până când să- mi dau seama cum aș putea începe post-ul acesta… Adevărul e că a trecut din nou atâta timp încât banalele scuze probabil că ar fi de prisos în astfel de momente.

    Nu știu cum sunteți voi, dar eu încă nu realizez ca a venit vara. Parcă mai ieri îmi pregăteam rochia de Revelion și vă povesteam despre rezoluțiile pe 2017. Astăzi? Vă spun despre majorat, despre petrecerea care stă să vină și despre amalgamul de emoții care mă încearcă. Nu-mi vine să cred că în mai puțin de o săptămână se întâmplă evenimentul pe care îl organizez încet încet de jumătate de an. Singură aproape în totalitate, pentru că mi-am dorit cu ardoare să fie o seară despre mine. O seară în care cei prezenți să regăsească în fiecare detaliu atent aranjat o parte din ceea ce sunt eu, o parte din fericirea mea.

      Departe de toate, știu că multe nu au să se schimbe. Ce-i drept, permisul de conducere n-ar sta rău în buzunar și cu siguranță bucuria de a pleca singur oriunde în lume s-ar simți altfel. În altă ordine de idei, e o etapă relativ nouă, cu bune și cu rele, de care am de gând să profit cât de mult voi putea.

     Ce-mi doresc la 18 ani? Acum, nu prea multe. Ştiu sigur însă că îmi doresc să am la fel de multe vise si peste 10, 20 sau poate 30 de ani. Îmi doresc să rămân la fel de spontană, la fel de agitată, la fel de implicată în ce se întâmpla în jurul meu. Mai puternică, poate şi chiar imună la ce nu-mi face bine. Să învăț să iau tot ce este mai bun din rău și să trăiesc intens fiecare experiență, așa cum o fac și astăzi.

     Imaginile nu aveau cum să-mi completeze mai bine gândurile. Și nu, nu este o rochie ceea ce vedeți mai jos, ci un compleu superb croit atent de Atelier LadyD. Dacă încă n-ați aflat de ei, e imposibil să nu rămâneți suprinși de creațiile lor! Pe mine m-au cucerit de prima dată de când am pășit în atelier, așa că faceți-le o vizită curând!

    Trebuie să recunosc că mi-a lipsit enorm să vă scriu, la fel cum, mi-a fost dor şi de nelipsitul final, pe care cu siguranţă îl ştiţi cu toţii… Soooo….

                                                                                                                                        Cheeeeeeeers,

                                                                                                                                                     Ingrid

Photo credits – Super Avadakedavra Morphius

No Comments

Post A Comment