Ingrid Tîrziu | Chotronette kind of stories
15798
post-template-default,single,single-post,postid-15798,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Chotronette kind of stories

    Acum câteva zile îmi postam pe Facebook o poză într-o rochie lungă. O poză care a strâns atât de multe reacții, încât am rămas și eu copleșită de ceea ce vedeam. Am fost des întrebată ulterior de unde este, cine a croit-o, fiind extrem de admirată de toată lumea. Ei bine, sentimentul pe care l-am avut eu atunci când m-am privit în oglindă a fost, de-a dreptul, priceless.

    Chotronette. Dacă nu vă spune încă nimic, pot să îi descriu simplu că fiind brand-ul ce a strâns zeci de mii de reblog-uri pe Tumblr la tiparele croite, venite atât din țară, cât și din afara granițelor. Sunt cei care, parcă, o dată cu ale lor creații construiesc povești cu zâne pentru fiecare femeie ce le calcă pragul. Si dacă încă nu mă credeți, aveți exemplul viu exact în fața ochilor voștri. Eu nu cred în ele, dar vă garantez că e imposibil să nu o faci atunci când ești îmbrăcată în rochiile acelea. Mi-am promis că o să mai revin. Și am făcut-o. Îmbrăcată în alte rochii, cu alte poveşti, şi totuşi, cu aceleaşi reacţii. N-am vrut să mai plec!

    Şi dacă tot suntem în perioada sărbătorilor, pot fi o alegere boemă pentru un eveniment. Este esenţial să ştim însă cum ar trebui accesorizată o astfel de rochie. Pantofii pe care i-am ales m-au dus cu gândul tot în poveste. Trimit ținuta într-o zonă și mai exclusivistă, pe care, într-adevăr, nu ar aborda-o multă lume. Pentru mine, a fost o provocare și m-am bucurat exact ca atunci când mama îmi cumpăra rochiile pentru serbări în copilărie. E incredibil cum o simplă piesă vestimentară îți poate schimba starea de spirit atât de rapid!

     Chotronette m-a convins. Pe tine?

                                                                                                                                 Cheers,

                                                                                                                                         Ingrid

_dsc0496-3_dsc0566_dsc0578_dsc0480gkk-3gkk-2_dsc0475gkk-1_dsc0544

 Wearing Chotronette dresses

 Dresslily shoes

Photo credits – Livia Mancuş

No Comments

Post A Comment