Ingrid Tîrziu | Christmas tones
865
post-template-default,single,single-post,postid-865,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Christmas tones

  În utlima perioadă, am auzit deseori discuţii despre cum să ne îmbrăcăm de sărbători, la petrecerile tematice sau la mesele festive.

  Trebuie să recunoaştem că alegerea ţinutei potrivite nu este tocmai simplă, mai ales atunci când îţi doreşti ca ceea ce porţi să se distingă detaşat de ceea ce îmbracă ceilalţi din jurul tău. Deşi constituie o bătaie de cap inutilă, opţiunea finală trebuie să te definească, să fie deosebită, dar şi comodă în acelaşi timp.

   Pentru că mereu am ales rochia în contextul unor astfel de evenimente, în outifit-ul de astăzi print-ul, culorile, dar şi gulerul de blană fac diferenţa. Chiar dacă roşul este purtat poate abuziv la sărbători, un ton diferit şi un imprimeu nou fac din banala rochie roşie una diferită, adecvată nu doar acestei perioade a anului. Gândindu-mă că această ţinută poate fi o idee pentru Crăciun, am preferat să alătur şi un guler de blană pentru că arată bine, ţine de cald şi finisează inspirat alegerea finală.

     Fii tu de sărbători şi nu lăsa grija ţinutei sa-ţi strice dispoziţia!

                                                                                                                       Cheers,

                                                                                                                             Ingrid

IMG_1668IMG_1661IMG_1678IMG_1672IMG_1662IMG_1642

Wearing Cristina Nichita dress

Stradivarius ankle boots

H&M fur collar

 

No Comments

Post A Comment