Ingrid Tîrziu | Fericire în… cutie!
1157
post-template-default,single,single-post,postid-1157,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Fericire în… cutie!

   Niciodată nu e prea târziu să le arăți persoanelor dragi din viața ta cât de mult le prețuiești. Niciodata nu e prea târziu să le surprinzi, să le bucuri și să le dăruiești din inimă amintiri pentru întreaga viață.

   Fericirea se regăsește în lucrurile mărunte. Se află acolo unde există dragoste, liniște și armonie și apare involuntar pe chipurile surprinse ale oamenilor, atunci când le arătăm, indiferent de împrejurări, că sunt parte din viața noastră.

   Si dacă tot vorbeam de lucruri mărunte, încărcate spiritual de trăiri și amintiri, bijuteriile nu pot trece neobservate. Le purtăm în cele mai semnificative momente ale existenței noastre, ne încântă atunci când le primim sau când le dăruim și reprezintă, simplu, bucurii la gram.

  Făurar de fericire… Sună bine, nu-i așa? Coriolan se definește astfel prin istoria pe care o înscrie încă de acum 20 de ani, prin eleganța, migala și rafinamentul bijuteriilor, lucrate atent în propria fabrică. Ne mândrim pentru că sunt producători locali, pentru că  de câțiva ani sunt primii din România la producția de verighete și inele de logodnă. Îi găsiți acum și în prima locație deschisă într-un centru comercial, la Felicia, acolo unde specialiștii vă stau la dispoziție cu informații și sfaturi în alegerea bijuteriei perfecte. Mai mult decât atât, noul magazin dispune de o colecție vastă de bijuterii, de la  modele clasice la cele moderne, gata să făurească clipe de fericire în viețile voastre. De asemenea, noul concept Coriolan aduce „Cuvintele de aur”, făcute special pe comandă și însoțite de un diamant de 0.01 ct, cadou din partea lor! Astfel, orice idee poate prinde contur, la fel ca și în cazul proiectelor inedite de reproducere a bijuteriilor mult vistate de voi!

    Dacă nu te-am convins încă  să le faci o vizită, cu siguranță fotografiile de la deschiderea oficială vor reuși! Arată fabulos!

                                                                                                                                            Cheers,

                                                                                                                                                           Ingrid

Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p001_(facebook_size)Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p041_(facebook_size)Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p104_(facebook_size)Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p004_(facebook_size)Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p077_(facebook_size)Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p109_(facebook_size)Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p090_(facebook_size)Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p103_(facebook_size)Coriolan_lansare_magazin_Felicia_p005_(facebook_size)

No Comments

Post A Comment