Ingrid Tîrziu | Festival look → on!
1507
post-template-default,single,single-post,postid-1507,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Festival look → on!

      E sezonul evenimentelor şi aud din ce în ce mai des în jurul meu veşnicul „n-am cu ce să mă îmbrac!”.Probabil că tuturor ni s-a întâmplat măcar o data să neglijăm acest aspect din lipsă de timp sau de inspirație și să ne trezim în panica specifică zilelor de diaintea plecării, colindând magazinele sau răscolindu-ne dulapurile în căutarea ținutelor perfecte.

      Și cum festivalurile mari se apropie, m-am gândit că outfit-ul pe care l-am îmbrăcat azi v-ar putea fi inspirație, în caz că ați rămas în pană de idei. Este ușor de adaptat, arată bine și este extrem de accesibil, 3 dintre criteriile cheie dupa care ar trebui să ne ghidăm dacă am ales să plecăm la un astfel de eveniment anul acesta.

      Negrul domină din nou ținuta, pentru că sunt de părere că va arata întotdeauna foarte bine în asemenea situații. Piesele vestimentare pot fi mai apoi reutilizate cu succes și în alte combinații, întrucât non culorile reprezintă versatilitate și atrag atenția oriunde și oricând. Un crop top diferit, un cardigan cu subtile influențe elegante, o pereche de pantaloni scurți și nelipsitele sandale gladiator – nici că ar fi nevoie de mai mult.

       Nu este nevoie de multe piese, de un buget generos sau de valize supradimensionate pentru câteva zile de festival. Jonglează cu hainele pe care le ai la dispoziție, accesorizează-le corespunzător și distrează-te alături de cei dragi. Enjoy! 🙂

                                                                                                                                     Cheers,

                                                                                                                                                  Ingrid

2blogblog7blog51blogblog9blog4#blog63blogblog8

Wearing H&M crop top

Koton cardigan

Stradivarius pants

Humanic sandals

No Comments

Post A Comment