Ingrid Tîrziu | Genevie – un show feeric de hairstyling
16200
post-template-default,single,single-post,postid-16200,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Genevie – un show feeric de hairstyling

       Chiar dacă am pășit recent în 2018, în mintea mea încă se derulează momente din anul ce tocmai a trecut. Tot felul de amintiri, tot felul de imagini și de trăiri care au făcut din 2017 un an interesant, plin de povești care mai de care mai savuroase.

        Așa a fost și în rândul evenimentelor din Iași, la care am participat pe tot parcursul anului. Și daca tot vorbeam despre cât de aglomerat a fost, ultimul eveniment din 2017 a încheiat seria așa cum se cuvine.

        Genevie. Pe scurt, din franțuzescul Gene de la Vie, genul vieții. Un adevărat spectacol de culoare și dinamism marca Estel Professional, la care au participat peste 200 de hairstyliști din România, gata să afle cele mai noi look-uri în materie de hairstyling din anul 2018. Trainerii? Nimeni alții decât specialiștii de la Academia Estel Sankt Petersburg – Elena Stepanova, Ilia Skovorodko și Oxana Soloviova , care împreună cu echipa de traineri Estel din România și Republica Moldova au pregătit un adevărat spectacol. Pe scenă au defilat 30 de modele cu vărste variate și s-au efectuat 2 tunsori feminine, 2 tunsori masculine și 2 coafuri.

        Deși cunoștințele mele în domeniu nu sunt foarte vaste, acest show mi-a făcut o impresie despre cum ar trebui să arate părul nostru în 2018, asta dacă vrem să fim în tendințe. Coafuri dezordonate, tunsori masive sau asimetrice, nuanțe calde de arămiu, roșu sau muștar, totul fiind bazat pe contrastul dintre texturi. Nebunie sau diversitate, rămâne la latitudinea voastră să decideți. Imaginile de mai jos vă vor convinge probabil, fără prea multe cuvinte, motto-ul Estel fiind:  „Lumea ta. Aroma ta. Istoria ta. ”

        Voi cum ați început anul? Eu va doresc tot ce e mai bun! ♥

Cheers,

Ingrid

Produsele Estel Professional pot fi găsite și în România. Un scurt search pe Facebook cu Estel Romania și veți afla tot ce vă interesează.

No Comments

Post A Comment