Ingrid Tîrziu | Gerovital & co…
583
post-template-default,single,single-post,postid-583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Gerovital & co…

    Pentru că luna iunie a fost plină de evenimente, tenul meu a avut de suferit în urma machiajului aplicat mai des sau din cauza expunerii excesive la soare.  M-am speriat şi am început să caut soluţii, constatând că produsele pe care le aveam începeau să-şi faca din ce în ce mai puţin efectul. M-am gandit că cea mai buna variantă ar fi să aduc ceva nou în completarea rutinei mele de skincare, aşa ca m-am documentat peste tot şi am cerut păreri.

   Astfel, am auzit foarte multe impresii pozitive despre produsele Gerovital, fabricate exclusiv în România. Ştiind că e un brand vechi pe piaţă şi că ceea ce fac ei se vinde foarte ieftin, recunosc că nu am avut atât de multa încredere.

    Mi-am achiziţionat o crema matifiantă pentru tenul gras şi mixt şi un CC Cream light, ambele din noua gamă Happiness. Le-am aplicat destul de reţinută, însă au devenit 2 din produsele mele preferate. Crema m-a ajutat mult să-mi tin tenul sub control, iar CC Cream-ul a înlocuit deseori cu succes fondul de ten, având o acoperire destul de mare şi o consistenţă extraordinară.

     In plus, trebuie să ştiţi că fondatorul Gerovital este Ana Aslan, cea care a adus României peste 15 milioane de dolari pe an în timpul comunismului, din vânzarea pe piata extrernă a vitaminei H3 (Gerovitalul).  Acest concept avea la bază combaterea îmbătrânirii, numit atunci „elixirul tinereţii”. Zeci de celebrităti internaţionale par a fi trecut pragul Anei Aslan, totul într-un mare secret. Rând pe rând, Pablo Neruda, Salvador Dali, Charles de Gaulle, Somerset Maugham, Indira Ghandi, Charlie Chaplin, generalul Franco, Claudia Cardinale, Aristotel Onassis sau Marlene Dietrich au venit în România şi au urmat tratamentul-minune, bazat pe pastile sau fiole, prescris de Ana Aslan. Ceea ce m-a surprins este că acest tratament există şi astăzi, iar vitamina H3 este prezentă şi în toate cremele anti-aging ale brand-ului. De asemenea, toate produsele Gerovital au o formulă exclusiv naturală, păstrată peste ani în laboratoare.

      Caută produsele româneşti şi nu ezita să le încerci! 🙂

                                                                                                                             Cheers,

                                                                                                                                    Ingrid

11692856_919163504791481_2036676591_n

Gerovital-Happiness-Afine-Ten-mixt-grasacid_hialuronic

No Comments

Post A Comment