Ingrid Tîrziu | BazART – un bazar de haine… altfel!
1522
post-template-default,single,single-post,postid-1522,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

BazART – un bazar de haine… altfel!

   Hi, guys!

    În câteva ore îmi iau vacaaanțăăă! Sunt foarte încântată că în sfârșit mi-a venit rândul, însă nu puteam pleca fără să vă povestesc ce am făcut weekend-ul acesta.

    Dacă mă urmăriți pe social media, cu siguranță ați auzit de BazART, o inițiativă faină și nouă în Iași. Mai exact, totul a pornit de la ideea de closet sale și a continuat cu workshop-uri de beauty, hairstyling și nail art, poze la minut, henna tattoo, fashion illustrations și muzica live, totul sub atenta privire a fashion bloggerilor Andreea Chirilă și Ramona Cervenciuc, fără de care acest eveniment nu ar fi luat atât de frumos contur.

   Și cum mă plângeam de lipsa spațiului din garderobă, invitația fetelor de a fi parte din eveniment m-a bucurat enorm! Mi-am pregătit atent stender-ul cu haine și am lăsat fashionistele să dea curs imaginației lor și să-și ducă în șifonier o parte din propria-mi amprentă. Pentru că încurajăm consumul responsabil, le-am lansat și o provocare cititoarelor noastre, și anume să integreze piesele vestimentare alese în outfituri personale, să le urce pe rețelele de socializare și să foloseasca hashtag-ul #BazARToutfitchallenge, astfel încât să putem urmări cum au mai fost adaptate hainele noastre.

IMG_6659 IMG_6663 IMG_6467 IMG_6486 IMG_6728

     Un moment într-adevăr neașteptat a fost acela în care ne-am privit… în ilustrații! Vă povesteam și pe Facebook că reacțiile noastre au fost de-a dreptul amuzante și emoționante, întrucât ne bucuram mai rău ca niște copii la care a venit, într-un târziu, Moș Crăciun din basme! :)) Îi mulțumesc încă o data Alexandrei Gheorghiaș de la I’llustr8 pentru că m-a creionat atât de drăguț!

unspecifiedIMG_6548 IMG_6553

        Ca de obicei, imaginile vorbesc, așa că nu-mi rămâne decât să vă îndemn să priviți și să vă invit la următoarea ediție, în noiembrie, pentru că, daaaaa, BazART se va transforma într-un eveniment bianual!

                                                                                                                                    Cheers,

                                                                                                                                          Ingrid

IMG_6645 IMG_6435DSC_3344 IMG_6450-2DSC_3346

No Comments

Post A Comment