Ingrid Tîrziu | Happy boho
1270
post-template-default,single,single-post,postid-1270,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Happy boho

   „Deşi pare la îndemâna oricui, stilul boho-chic este mult mai complex decât se arată. Totul se bazează pe neglijenţa atentă a ţinutei, detaliile fiind baza întregului outfit. Dantela, broderiile, fustele şi rochiile lungi, tunicile, dar şi imprimeurile exotice fac parte din acest curent şi nu trebuie să lipsească din garderoba acestui sezon.”

    Cam așa suna un post de-al meu de exact acum un an :)). Ei bine, boho-chic a rămas încă în tendințe și atrage privirile curioșilor de peste tot. Nu mi-am schimbat nici părerea că detaliile fac diferența. Broderiile manuale, aplicațiile cusute cu migală fac dintr-o simplă piesă vestimentară o adevărată artă. Așa cum vă povesteam și atunci, tradiția handmade vine din curentul gipsy al anilor ’20, atunci când femeile de etnie călătoreau prin Europa și-și adaptau costumele după influențele locurilor prin care treceau. Între boem și hippie, boho-chic conturează un adevărat spectacol cromatic, atent construit prin tonurile și croielile folosite.

     Bineînțeles, n-am stat nici eu prea departe și mi-am achiziționat un kimono, pe care l-am găsit întâmplător în vacanță. S-a potrivit perfect și cu hairstyling-ul, cu care m-am ales la fel de întâmplător și de neașteptat! :)) Codițele pe care le am au fost făcute la prima încercare de o tânără originară din Sri Lanka, pe care am întâlnit-o recent. Am rămas uimită de rezultatul final, deși nu sunt o adeptă a împletiturilor. Nu putea lipsi nici ia, într-o variantă ușor urbanizată, dar nici balerinii cu șnur, de care sunt total îndrăgostită!

      Și pentru că de fiecare dată împărtășesc cu voi din lucrurile care mă fac fericită, nominalizarea la Digital Divas este de departe una dintre realizările din top! Puteți vota ingridtirziu.net la categoria 7, BEST NEWCOMER FASHION BLOG până pe 15 mai. Tot ce trebuie să faceți este să accesați această pagină , să vă introduceți adresa de mail și să intrați mai apoi pe link-ul pe care îl veți primi. Înseamnă mult pentru mine și vă sunt recunoscătoare și celor care deja ați votat! De asemenea, vă invit să o votați si pe Livia Manea cu fotografia „Bunicul”, pe care o găsiți aici la secțiunea portret. Pe mine m-a impresionat și cred că merită și votul vostru!

       Nu uitați să alegeți boho-chic în weekend-ul ce vine! :))

                                      Cheers,

                                                            Ingrid

            IMG_3400IMG_3419IMG_3396IMG_3449IMG_3401IMG_3446

No Comments

Post A Comment