Ingrid Tîrziu | Nameday with love at Moon By Dana Rogoz
15697
post-template-default,single,single-post,postid-15697,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nameday with love at Moon By Dana Rogoz

   Acum câteva săptămâni am întâlnit-o pe Dana Rogoz la inaugurarea magazinului Tezyo din Palas Mall. Am rămas plăcut impresionată și m-am bucurat să-i ascult poveștile și sfaturile, toate provenite din experiențe personale, deloc de lăsat în urmă. Tot atunci ne-a lansat și invitația de a-i vizita noul studio, invitație care, pe mine, m-a încântat teribil știind că tocmai îmi planificasem o mini-călătorie în capitală cât de curând.

   N-am stat prea mult pe gânduri și am pășit pragul Moon Studio chiar de ziua mea onomastică. Cu siguranță mulți nu știați faptul că mă cheamă și Mihaela, așa cum, de altfel, o cheamă și pe Dana. Ne-am petrecut câteva ore împreună râzând și povestind, vorbind despre conceptul Moon, despre blogging, dar și despre teatru sau televiziune, două dintre pasiunile pe care amândouă le împărtășim.

   De unde a apărut Moon?! Din dorința de a lăsa o amprentă personală asupra unui produs, pe care lumea să-l distingă cu ușurință de celelalte și care, să aducă aminte simplu de ea. Dana s-a gândit că orice femeie ar trebui să aibă în geantă o oglindă, însă fațeta genții ar fi putut fi o oglindă și mai mare, stylish, cu un accent original, gata să fure privirile curioșilor. Și așa a și fost. Iar cum, de asemenea, niciodată nu dispunem nici de suficiente genți ( you feel me, girls:)) ), faţa-oglindă ar putea fi înlocuită cu zeci altele, într-o varietate de culori, texturi și imprimeuri, în mix-uri de culoare cât mai diverse.

   Ideile creative ale Danei nu au rămas doar acolo. Au continuat și cu o linie de tricouri cu aplicații, pe care le poți stiliza așa cum vrei, cu o colecție de mini-bags și plicuri, cu lumânări parfumate, însoțite de răvaș și chiar și cu un parfum produs în Germania, care miroase de-a dreptul demențial. Toate stau cochet aranjate în studio, camera în care și-a pus toată dragostea și pe care și-a dorit-o atât de mult timp. Este un loc primitor, modern, încărcat de fotografii frumoase de prin călătorii, de citate motivaționale, flori și piese vintage, dar și de obiectele interesante ale unor designeri autohtoni, fie că vorbim despre home deco sau despre jucării pentru  cei mici.

   Imaginile nu vin decât ca o confirmare a zilei frumoase pe care am petrecut-o la Moon by Dana Rogoz. Pentru asta, îi sunt bineînțeles recunoscătoare atât Danei, cât și lui Robert, cel care a suprins atent momente drăguțe din vizita mea.

    Enjoy your weekend! 🙂

                                                                                                                                  Cheers,

                                                                                                                                        Ingrid

3rsz4rsz1rsz10rsz8rsz6rsz5rsz14rsz5rsz5rsz

No Comments

Post A Comment