Ingrid Tîrziu | Not that kind of girl
15563
post-template-default,single,single-post,postid-15563,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Not that kind of girl

    Deşi vremea de afară nu-mi inspiră deloc toamna frumoasă din poze, m-am gândit că așa ne mai aducem aminte că natura e de-a dreptul spectaculoasă în această perioadă din an. Bineînțeles, probabil nu atunci când plouă și e mohorât de zile întregi afară.. Însă chiar și așa, se găsesc într-un final soluții pentru poza perfectă (dacă mă urmăriți pe Instagram, știți despre ce vorbesc! :)) )

     I’m not that kind of girl. Iar tura asta nu o zic eu, o spune borul pălăriei pe care am achiziţionat-o recent și care m-a cucerit din primul moment cu textul pe care l-am zărit întâmplător, în treacăt, prin magazin. Îl port degajată, pentru că spun că mă reprezintă, chiar dacă nu sunt adepta pălăriilor. Consider că sunt accesorii greu adaptabile părului creț și că necesită o atenție deosebită atunci când vorbim despre proporțiile potrivite, dar și despre integrarea lor, mai departe, în outfit-uri corespunzătoare.

   Despre piesele army v-am vorbit de atâtea ori pe blog. Mi se pare copleșitor că există atâtea variante și că, indiferent de gusturi, ai atâta varietate și atâtea povești pe care să le reinterpretezi. Eu mi-am completat colecția cu o pereche de pantaloni, specifici uniformei oficiale bărbătești de câteva zeci de ani încoace. M-am amuzat atunci când am auzit că „Ingrid are pantaloni de colonel”, însă am simulat exact ceea ce mi-am dorit și m-a bucurat acest aspect. Piesele vestimentare bărbătești arată teribil de bine în variantă feminină – și dacă sunt atinse și de curentul army le-aș alege oricând în detrimentul unei rochii.

       May your weekend be full of happy moments!

                                                                                                                                         Cheers,

                                                                                                                                                 Ingrid

 3fb2fb4fb1fb8frb5fb6fb
Wearing P&B sweatshirt

                                                                                                                                                               Zara pants & hat

Stradivarius boots

Glam Time Store Choker 

No Comments

Post A Comment