Ingrid Tîrziu | Russian love – #ILoveNICHI
15709
post-template-default,single,single-post,postid-15709,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Russian love – #ILoveNICHI

  Make the last chapter the most beautiful one…

.

.

.

   Ştiu. Sună clişeic. Începutul sfârşitului, însă, trebuie să rămână întotdeauna ca un headlight pentru viitor. Şi aşa va fi.

   Nu-mi vine să cred ca e iar decembrie. Parcă abia vă scriam despre asta exact acum un an…. E incredibil cum trece timpul. Nici n-am apucat să mă familiarizez cu totul. E frig și vara s-a încheiat de mult. Nici voua nu vă vine să credeți, așa-i?

  Una peste alta, îmi plac sărbătorile. Cu haosul lor specific, reușesc să mă deconecteze și să mă bucure de fiecare dată. Și dacă pentru unii dintre voi e poate o corvoadă goana dupa cadouri sau decorațiuni, mie îmi place la nebunie să fac asta.

  Cum decembrie e clar o lună a tradiționalismului, brandurile 100% românești trebuie promovate ca atare. Astfel, NICHI Cristina Nichita este unul dintre cele mai semnificative exemple atunci când vorbim despre autenticitate românească. Hainele lor îmbracă de ani de zile femeia rafinată, independentă, gata să impresioneze prin vestimentație și bun gust. Materialele, tiparele, dar și poveștile din spatele pieselor vestimentare, o aduc pe Cristina Nichita în topul creatorilor autohtoni, cu un cuvânt bine definit în industria creativă românească.

   Accentele rusești au predominat astfel în ultima colecție NICHI. M-au fascinat încă de când le-am văzut prima oară și m-au convins că trebuie să-și facă loc și în garderoba mea. Așa mi-am ales printre altele bluza și vesta din imagini, care au devenit două dintre piesele mele favorite. Îmi plac nuanțele metalice, dar și cele verzi, detaliile, dar și cum se așază împreună în final. N-am putut să stau departe însă nici de ghetele army și nici de pantalonii din piele, pentru că aduc un plus ținutei și o dinamizează si mai puternic.

    Și pentru că tot ne-am promis că ultimul ‘capitol’ trebuie să încheie frumos anul, până pe 30 noiembrie inclusiv vă mai puteți înscrie la concursul organizat de Nichi, premiul constând într-un voucher de 1000 de lei, cu care să-ți poți alege o ținută din colecția Special Events ’16-’17, ce tocmai stă să fie lansată.

   Ce trebuie să faci? Postează pe Social Media o poză cu tine purtând una dintre piesele colecției Toamnă- Iarnă ’16-’17, adaugă în textul postării #ILoveNICHI şi #NICHIfw2016 şi dă un tag contului oficial de Facebook sau Instagram NICHI Cristina Nichita. Trimite mai apoi un mail cu textul „Particip la concursul #ILoveNichi” şi atașează link-ul către postarea ta la marketing@nichi.ro.

    Spor la concurs! 🙂

                                                                                                                                    Cheers,

                                                                                                                                           Ingrid

8e5e2e1e3e7e11e14e12e13e

Photo Credits – Livia Mancuş

Wearing NICHI Cristina Nichita vest & blouse

Zara pants

H&M ankle boots

No Comments

Post A Comment