Ingrid Tîrziu | Say lace this Easter! :) #DIYmasadePaste
1246
post-template-default,single,single-post,postid-1246,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Say lace this Easter! :) #DIYmasadePaste

    Hello, guys! Sunteți gata să petreceți? 🙂

    Săptămâna aceasta Palas Mall a provocat bloggerii ieșeni și le-a testat…creativitatea! #DIYmasadePaste este un proiect menit să aducă în fața voastră cele mai inedite idei pentru masa festivă, într-o modalitate cât mai practică și cât mai originală, prin care să vă impresionați invitații la ceas de sărbătoare!

    Totul a pornit de la un KIT și de la un key magic word, individualizat în coletele pe care le-am avut la dispoziție. O vaza, 3 ouă din lemn, o cutie de acrilice, un șervet și un șorț… totul sub magica dantelă, cuvântul care mi s-a atribuit și care m-a încântat încă de la început.

    Și pentru că dantela este în trend și în 2016, am pictat ouăle și le-am „îmbrăcat” în tendințe, asortându-le cu detaliul aplicat pe vază transparentă! :)) Astfel, am profitat de acest aspect și am umplut-o cu bomboane de ciocolată, alăturând câteva crenguțe uscate pe care le-am împodobit cu decorațiuni specifice. Ouăle încondeiate, coșulețul și figurinele au înveselit și mai mult aspectul mesei, iar șervetul din kit și restul tacâmurilor au echilibrat balanța dintre tradițional și modern. Bineînțeles, florile au fost nelipsite din ecuație!

    Imaginile vorbesc de la sine, așa că sper să vă găsiți inspirația și sub amprenta mea!

    Să aveți un Paște plin de farmec!

                                                                                                                                               Cheers,

                                                                                                                                                       Ingrid

1in333in4in5in1ebpinfără titlu

No Comments

Post A Comment