Ingrid Tîrziu | Seven nation army
1545
post-template-default,single,single-post,postid-1545,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Seven nation army

      Cămașă army, ripped jeans, un rucsac catchy și cea mai comodă pereche de sneakersi…Nici n-ai nevoie de mai mult ca să bați la pas Stockholm-ul în doar cateva zile!

       Vă scriu de aici și încerc să cuprind în câteva rânduri tot entuziasmul și toate aprecierile pe care acest oraș le merită din plin! M-a fascinat din primele clipe prin eleganța și liniștea cu care se remarcă, prin boemul modern și prin oamenii a căror imagine o poți compara cu ușurință cu cea a unui fashion street pe care-l găsești suprins prin revistele glossy.

        Nu m-am putut abține, așa că toată ziua am făcut poze într-unele dintre cele mai cunoscute locuri de aici. Deși nu reprezintă o destinație foarte prezentă pe harta turistică , a ajuns în top 3 în favoritele mele și trebuie vizitat!

     Revenind la alegerea vestimentară, am preferat ca look-ul meu să fie bazat pe o cromatică închisă, potrivită vremii capricioase de afară. Deși nu sunt adepta rucsacurilor, am ales să-mi accesorizez ținuta cu cel de la Jadu.ro, pe care îl găsiți aici la soldări, alături de alte modele la fel de interesante. Cât despre cămașa army, pot doar să vă spun că se află sub semnătura celor de la Redu, care încurajează consumul responsabil al pieselor vestimentare. Așadar, dacă se întâmplă să aveți haine cărora nu le mai găsiți nici o utilitate, le puteti dona către ei.

        Așa cum v-am obișnuit, împărtășesc cu voi câteva cadre de zilele acestea. Dacă încă nu v-am convins că Stockholm-ul ar trebui să se regăsească pe lista voastră de călătorie, sper ca pozele să o facă!

         Have a week full of joy!

                                                                                                                    Cheers,

                                                                                                                              Ingrid

342716

No Comments

Post A Comment