Ingrid Tîrziu | Emerald green for delightful beginnings
15926
post-template-default,single,single-post,postid-15926,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Emerald green for delightful beginnings

    La mulţi ani, dragilor! Să aveţi un an aşa cum vă doriţi şi să vă bucuraţi de momente unice în 2017!

   A trecut ceva timp de când nu am mai postat un streetstyle outfit. Asta pentru că luna decembrie a fost full de evenimente, aşa cum vă povesteam şi anterior. Îmi era dor să îngheţ puţin de frig, recunosc! :)) Drept dovadă, astăzi, când probabil mulţi dintre voi ați stat sub pături, cu o cafea bună și un sezon al serialului preferat pe roll, eu am ieșit în viscolul de afară și am tras câteva cadre. Da, știu că îți trebuie o doză de inconștiență și probabil puțină nebunie pentru asta, dar îmi doream mult câteva poze în background de iarnă și n-am stat prea mult pe gânduri până să ies în viscol. Și dacă tot vorbeam despre rezoluții în ultimul post din 2016, îmi doresc mult ca pe tot parcursul anului deciziile mele să fie tot așa – să fie definite de spontaneitate, de momente neașteptate și lipsite de prea multe gânduri inutile.

   Am făcut o mică obsesie pentru verdele smarald. Cred cu ardoare că este culoarea care mă pune în valoare cel mai bine și îmi scoate în evidență trăsăturile. La fel cum, haina de blană din imagini este fără doar și poate piesa mea favorită iarna aceasta. De când se află în garderoba mea a fost purtată de cel puțin 3 sau 4 ori într-o săptămână. Cu jeansi, cu fuste, cu rochii, în combinații cu veste și cardigane, cu manuși și fulare – cu tot ce se putea. De altfel, povestea ei este destul de inedită și mă amuză de fiecare dată când cineva mă întreabă de unde am achiziționat-o. Ei bine, nu este de nicăieri altundeva decât din garderoba bloggeriței Daniela Macsim, cu care m-am amuzat copios la BazART. Curioase din fire, ne-am aruncat ochii fiecare pe stander-ul celeilalte. Am sfârșit ambele cu aceeasi piesă vestimentară în brațe – haina mea de blană cu imprimeu animal print ce a ajuns în garderoba ei și cea pe care tocmai o aveți în fața ochilor! De atunci, ni s-a întâmplat să ne întâlnim și să le purtăm simultan!:)) Vă încurajez și pe voi să optați pentru astfel de alegeri. Sunt propuneri interesante de a construi un outfit şi încurajează fără doar şi poate consumul responsabil de haine.

    Şi cum altfel aş fi putut să fi simţit iarna dacă nu adoptam ţinute all black?! Am spus în nenumărate rânduri că îmi place să port negru și probabil că o voi face mult timp și de acum înainte. Astfel de ținute nu dau greș, sunt acceptate în variate circumstanțe și permit o mare diversitate atunci când vorbim despre detalii. Eu am optat pentru manuși din piele, în completarea capselor de pe jeansi, dar și pentru bine cunoscutul dress plasă. Gentuța a fost, de asemenea, o piesă vedetă a look-ului, stând sub semnătura celor de la Vogel Bags, cărora le mulțumesc pe această cale. Încă învăț să spun pas în timpul liber genților oversized în favoarea celor ca aceasta. Astăzi mi-a reușit! 🙂

    Chiar dacă nu sunteţi iubitori ai iernii, bucuraţi-vă de vremea de afară! Dacă nu mă credeți, sper să vă convingă imaginile :)).

                                                                                                                                           Cheers,

                                                                                                                                                   Ingrid

Wearing BazART faux fur (Daniela Macsim)

Zara pullover & ankle boots

Bershka Mom Fit jeans

Mondex dress

Vogel Bags mini bag

Photo credits – Lucian Enţuc

No Comments

Post A Comment