Ingrid Tîrziu | Spring ballerina
1118
post-template-default,single,single-post,postid-1118,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Spring ballerina

    La vie en rose – soare, pasteluri și… poante de balet!

    Cam așa a fost si weekend-ul meu. M-am despărțit în sfârșit la sfintele și nemuritoarele UGG-uri ( nu pentru mult timp :)) ) și m-am intors la balerini, oxforzi și sneakersi, topul preferințelor mele în sezonul cald.

   Cum intenționam să-mi reînnoiesc colecția, am început research-ul prin magazine, pline de altfel cu balerini cu șnur, în tendințe și familiari tuturor primăvara aceasta. Pentru că se aflau pe wishlist, eram în căutarea perechii perfecte. Mare mi- a fost mirarea când am găsit „bomboanele” de astăzi, așa că nu am mai stat pe gânduri și le-am făcut loc rapid în garderoba mea! Imită cu grație poantele balerinelor, ceea ce le conferă o notă feminină, diafană și discretă, care, pe mine, m-a captat iremediabil.

   Trebuie să stiți că prima pereche de poante a apărut la începutul secolului al XIX-lea, însă diferea mult de modelul actual. Îmbunătățirile apar mai târziu, acum aproximativ 180 de ani, atunci când la Opera din Paris se încalță întâiul prototip de poante cu întăritură, creat de Marie Taglioni, ce susținea siguranța și flexibilitatea performerilor. De asemenea, alegerea unui astfel de model de încălțări este dificilă și depinde de fiecare detaliu component, de la material, la form sau mărime.

     Și cum stilul meu este un amalgam între influențele feminine și masculine, oscilez mereu între look-uri și ma amuz de alegerile atât de diferite pe care le adopt. În outfitul de astăzi, poantele înclină balanța către o imagine girly. Nu am renunțat, însă, la ripped jeans, pentru ca le sunt deja declarată o fană înfocată.

      Tu ce alegi să îmbraci în zilele călduroase de primăvară?

                                                                                                                                                                                                   Cheers,

                                                                                                                                                                                                            Ingrid

IMG_2575IMG_2663IMG_2587IMG_2683IMG_2630IMG_2616IMG_2651

No Comments

Post A Comment