Ingrid Tîrziu | Stand for fashion in …Mom fit jeans!
1207
post-template-default,single,single-post,postid-1207,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Stand for fashion in …Mom fit jeans!

   După un tur atât de fain, ziua mea trebuia să se încheie cu o sesiune foto, într-o notă la fel de pozitivă cum a și început! Am lăsat la o parte oboseala acumulată pe parcursul zilei și m-am pus pe treaba alături de Alexandra, pe care am cunoscut-o recent în cadrul meeting-ului despre care vă povesteam acum câteva săptămâni.

   Mi-am dorit mereu să am alături de mine oameni cu care să-mi împărtășesc impresiile, pasiunile și interesele comune, oameni frumoși în preajma cărora să pot fi simplu, eu. De aceea, mă consider norocoasă pentru că am întâlnit-o, acestă primă colaborare venind să confirme acest aspect :).

CC3-4724CC3-4827CC3-4751

    Item-ul central al outfit-urilor noastre a fost blugii Mom fit. Știți deja cât de înnebunită sunt dupa acest tip de jeans, pe care am început  să-l port din ce în ce mai des și să-l achiziționez în cât mai multe tipuri. Denumirea sa vine dintr-o glumă, întrucât croiala specifică acestor jeansi aduce moda anilor ’80 în timpurile noastre și, totodată, moda generației trecute. Și pentru că vă spuneam mereu că versatilitatea este unul din punctele lor forte, atât eu, cât și Alexandra am încercat să adoptăm două perspective diferite ale acestei piese vestimentare. Dacă eu am ales o linie cu accente navy, casual-chic, Alexandra a mers pe o imagine sporty, armonios echilibrată prin accesoriile alăturate ținutei, dar și prin cromatică. Un alt plus a fost încălțămintea metalică, un accent actual pentru care am optat ambele, accidental însă! :))

    Indiferent de circumstanțe, blugii Mom fit pot fi o opțiune comodă și stylish pentru un outfit ieșit din tipare. În garderoba mea? Rămân mult timp de acum încolo!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Cheers,

Ingrid

CC3-4781 CC3-4759 CC3-4904 CC3-4795CC3-4915 CC3-4962 CC3-4866 CC3-4981CC3-4994

©Alin Lupașcu 🙂

No Comments

Post A Comment