Ingrid Tîrziu | Stockholm street style
1559
post-template-default,single,single-post,postid-1559,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Stockholm street style

     Așa cum vă povesteam și în post-ul anterior, sunt fascinată de Stockholm și de gusturile vestimentare ale oamenilor de aici. Nu m-aș fi gândit niciodată că într-un oraș poți vedea atâția oameni pasionați de modă laolaltă, că în tandem cu peisajele și arhitectura îti va fi drag să te uiți și la cei care trec prin fața ta.

     Dezavantajul vine, însă, odată cu temperaturile scăzute care m-au făcut să îngheț de frig întreaga săptămână. Deși e august și probabil unii dintre voi se relaxează pe o plajă însorită în ultimele zile de vacanță, în Suedia termometrele ridică doar câteva grade și transformă vara într-o toamnă târzie, atunci când începem să preferăm suprapunerile și hainele cât mai călduroase.

    Pentru că nu am venit total pregătită pentru vremea de aici, am optat și eu pentru aceeași variantă. Am suprapus texturi, culori și print-uri și am ales un cadru tipic pentru Stockholm, dar în același timp spectaculos pentru toți vizitatorii orașului – portul. Simt că o să-mi lipsească să mă plimb pe străzile frumoase ale orașului și deja m-am gândit să-mi programez o următoare vizită, cât de curând! :))

     Și dacă tot vă spuneam despre cât de viu este orașul, am ales să mixez piesele negre cu cele din denim sau acoperite de patches și broderii, dar și cu choker-ul de la Glam Time Store, pentru un look în ton cu locurile pe care le-am tot colindat în ultima săptămână  . Sneakersii de la Adidas au finisat perfect trecerile cromatice și au dat un alt plus de culoare ținutei, fiind una dintre achizitiile de tipul love at first sight din această excursie. :))

       All the love and kisses from the amazing Stockholm!

                                                                                                                                             Cheers,

                                                                                                                                                       Ingrid

DSC_0460eDSC_0478eDSC_0421eDSC_0510eDSC_0450eDSC_0429eDSC_0458e

Wearing Cato jacket

Stradivarius T-shirt & jeans

Adidas Superstar

Glam Time Store choker

Zara bag

No Comments

Post A Comment