Ingrid Tîrziu | Sweater weather
1640
post-template-default,single,single-post,postid-1640,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sweater weather

    Deşi nu sunt o împătimită a frigului, vremea rece mă încântă. Suprapunerile, pulovere lungi, supradimensionate, cizmele sau fularele călduroase se află printre preferatele mele şi merg atât de bine alături de o cafea, o revistă sau o companie plăcută în zilele friguroase ale sezonului rece.

    Si cine spunea că omul gospodar îşi face iarna car si vara sanie, nu putea să o spună mai bine! :)) Cam asta am făcut eu toaată vara, inspirată fiind de vremea rece de prin locurile pe care le-am vizitat – m-am întors cu haine groase, adunate de prin toate magazinele întâlnite în cale!

   Abia așteptam să port puloverul din imagini. Îmi plac foarte mult accentele de inspirație boho, un trend de care sunt iremediabil îndrăgostită. Sunt atrasă întotdeauna de notele elegante ale pieselor croite în acest trend, dar și de croiala lejeră, adaptabilă într-o diversitate de situații. I-am alăturat o pereche de blugi în nuanțe deschise, o geantă clasică, dar și o pereche de over-the-knee boots maro, în continuare must-have și sezonul acesta.

    Cum vă spuneam de multe ori că pozele vorbesc adesea de la sine, vreau să-i mulțumesc Elenei Cojocaru pentru drăguțele imagini și pentru răbdarea cu care lucrează alături de mine. 🙂

      Get ready for the sweater weather!

                                                                                                                             Cheers,

                                                                                                                                      Ingrid

dsc_0119dsc_0077dsc_0058dsc_0017dsc_0099dsc_0044dsc_0138dsc_0136

Wearing Mango sweater

Zara pants

Stradivarius boots

Louis Vuitton bag

No Comments

Post A Comment