Ingrid Tîrziu | Toamna în paltonul gri
812
post-template-default,single,single-post,postid-812,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Toamna în paltonul gri

Hello, guys!

  Vremea începe să devină din ce în ce mai rece, aşa că paltoanele se reinstalează în garderoba noastră uzuală. Deşi nu se demodează niciodată, se reinventează an de an şi ne fura privirile peste tot, sub cât mai multe forme şi croieli.

  Cel mai important aspect când vine vorba despre un palton este raportul dintre model şi silueta noastră. Este esenţial să alegem un design potrivit corpului nostru, care să nu creeze aspectul de plin şi care să ascundă micile imperfecţiuni deranjante.

   Dacă ai o statură joasă, aminteşte-ţi că paltonul trebuie să depăşească doar câţiva centimetri sub genunchi, iar dacă ai coapsele proeminente, alege croiala trapez pentru că maschează cu uşurinţă astfel de probleme.

  Așa am optat şi eu pentru un model gri tunică, care mi-a captat atenția încă din stadiul de prototip. L-am găsit la Cristina Nichita, ideea aparținându-i lui George Hojbotă, o nouă descoperire a fashionului autohton. Îmi place mult pentru că este clasic și versatil, o piesă de rezistență a sezonului rece, cel puțin în garderoba mea. L-am asortat astăzi cu o helancă în același ton, cu o pereche de botine skinny cu toc și cu o fustă în imprimeu folk, bine cunoscut de voi din una dintre postările mele anterioare :)).

    Enjoy your last days of Autumn! 🙂

                                                                                                                         Cheers,

                                                                                                                                  Ingrid

IMG_0901IMG_0910IMG_0873IMG_0914IMG_0870IMG_0898IMG_0918IMG_0893IMG_1014

 

              Wearing Cristina Nichita coat & skirt

                                                                                                                          Stradivarius blouse & ankle boots 

 

 

 

No Comments

Post A Comment