Ingrid Tîrziu | Top Gun skies in army & leather touches
15585
post-template-default,single,single-post,postid-15585,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Top Gun skies in army & leather touches

    Mi-am dorit mult să fac un shooting la înălțime. Asta pentru că view-ul este întotdeauna spectaculos și îmi conferă o stare de bine. Și dacă vremea și oamenii sunt parcă din peisaj, n-are cum să nu-ți iasă.

    Spontaneitatea m-a încântat dintotdeauna. În orice situație, oricând, gesturile, întâmplările, oamenii spontani mă fac fericită. Așa a fost și cu pozele acestea. Nu m-aș fi gândit că o sa ajungă să-mi fie cu destinație, însă n-am putut să stau departe de obiectiv, ca de obicei. Îmi place și tare mult ce a ieșit!

   Sunt într-o perioadă destul de agitată, însă nu mă plâng deloc. E înconjurată de oameni frumoși, de momente interesante și de zile pline, dedicate și duse cu drag până la capăt. Printre ele, şi un bal. Un el și o ea într-o scenă de Top Gun, covered in army and leather touches. Ştiu, sună mult prea bine!

   Așa am fost și eu la shooting-ul lor. M-am bucurat alături de ei și le-am intrat în poveste. Nu, nu l-am găsit încă pe Tom Cruise :)). Poate, pe 20 decembrie, va fi acolo, la Balul Bobocilor Colegiului „C.Negruzzi” 2016 . Cum tocmai vă povesteam despre spontaneitate, n-ai de unde să știi niciodată :)).

   Sunt fericită că organizez un astfel de eveniment şi că, mai mult decât atât, îi voi fi şi gazdă. La fel de încântată am fost şi atunci când am contribuit atent la styling-ul bobocilor, de care am fost tare mândră. Vă las si vouă mostre cu „va urma”. Pozele lui Bogdan Carp ne-au făcut să aşteptăm cu nerăbdare deznodământul. Aşa că, nu-mi rămâne decât să vă dau un mic spoiler…

    May your week be full of beautiful moments!

                                                                                                                                  Cheers,

                                                                                                                                         Ingrid

ingrid6ingridingrid2ingrid3ingrid4grupbefunky-collage

Wearing Bby collection coat

Sinsay blouse

Bershka leather pants

Ugg Australia Boots

Body Chain & Glam Time Store chokers

No Comments

Post A Comment