Ingrid Tîrziu | Tulle shades for urban ballerinas
15973
post-template-default,single,single-post,postid-15973,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tulle shades for urban ballerinas

    Spuneam de multe ori că feminitatea nu constă în ţinutele pe care alegi să le porţi. Nu înseamnă să fii o amatoare a fustelor, a rochiilor sau a pantofilor cu toc. La fel cum nici machiajul și nici coafura nu denotă întotdeauna asta. Iar eu pot fi exemplul cel mai potrivit în acest sens.

   Ei bine, week-endul asta am lăsat blugii ripped acasă și m-am îmbrăcat într-o fusta de tulle. Nu se întâmpla prea des asta, mai ales în sezonul rece. Detest dressurile și cu atât mai mult toată atenția pe care trebuie să o acorzi astfel ținutei. M-am educat așa în timp, pentru că în trecut purtam foarte rar jeansi sau pantaloni. Acum însă, consider ca nu mă reprezintă și încerc întotdeauna să caut alternative potrivite chiar și pentru ținutele glam, de seară sau de eveniment. Cu toate acestea, există și excepțiile. Până la urmă, cred că fiecare femeie are momente în care își dorește altceva. Și e corect să facem asta câteodată.

   Despre fustele din tulle va spun doar că ma duc cu gândul direct la balerine și la rochițele pe care le purtam în copilărie la serbări. Sunt într-adevăr piese diafane, care emană feminitate prin fiecare metru de material. Probabil cel mai mare atuu pe care îl au e că pot fi adoptate în fel și fel de viziuni, în oricare moment al zilei, în oricare moment al anului. Sunt o investiție bună din acest punct de vedere și n-ar trebui să lipsească astăzi din garderoba unei fashioniste.

   Totuși, cum ar trebui purtată o astfel de fustă? E simplu – las-o să fie vedeta ținutei. Nu-ți încărca outfitul prea tare și încearcă să reduci volumul pe cât posibil în partea superioară, mai ales dacă ai o siluetă mai plină acolo. Vei crea altfel un efect nedorit, care îți va evidenția inestetic formele. Ar fi și păcat ca privirea să fie distrasă.

    Nu uita nici de încălțăminte. Alege modele simple, care să pună în valoare piciorul. Evită pe cât posibil botinele de orice fel. Nu vor face decât să taie și să îngroașe gamba. Modelele cu multe barete sau catarame sunt, de asemenea, de ocolit în această situație.

     Tu cum porți fusta din tulle?

                                                                                                                                          Cheers,

                                                                                                                                                 IngridSuper photos, as always, by super Avadakedavra Morphius ♥

Wearing River Island jacket

Tom Tailor top

Sammy Dress skirt

Zara boots

No Comments

Post A Comment