Ingrid Tîrziu | Valentine’s mania
310
post-template-default,single,single-post,postid-310,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Valentine’s mania

 

       Chiar dacă abia am scăpat de nebunia cadourilor, vânătoarea darului perfect începe din nou pentru cei mai mulţi dintre noi. Valentine’s day, sau mai pe româneşte, Sfântul Valentin, atrage din ce în ce mai mult atenţia şi în ţara noastră în ultimii ani, iar magazinele se bucură iarăşi de vânzări record, înainte de începerea primăverii.

      Dacă te afli în rândul celor care încă nu au reuşit să achizitioneze cadoul ideal pentru persoana iubită, nu renunţa! Tot ce trebuie să faci este să cunoşti gusturile si tabieturile celui/celei de lângă tine si să te grăbeşti, chiar dacă te afli pe ultima sută de metri înainte de aniversarea voastră.

    Mai jos vei găsi câte 5 idei eficiente, aşa că nu îti rămâne decât sa te documentezi si să fugi în zori la cumparături!

EA :

     1. Haine, iar 🙂

    Hainele nu dau greş niciodată! Chiar dacă ai ales această opţiune şi la Crăciun, adaptează ideea noului sezon şi alege-i prietenei tale o rochie sau o fusta în trend cu tendinţele primăverii. Print-urile se poartă cel mai mult, aşa că aici alegerea depinde doar de felul ei de a fi.

  1. Farduri şi parfumuri

   Pentru că deja devenim clişeici, capitolul parfumerie trebuie tratat diferit. Alege un produs de parfumerie doar dacă ştii că este cel preferat de prietena ta, sau alege să-i cumperi ceva nou apărut pe piaţă. Optează pentru noul fond de ten în formulă minerală Lancome „Miracle Cushion Foundation”, pentru rimelul „Miss Manga” de la L’oreal, sau pentru blush-ul limited edition „Le Jardin de Chanel”.

   chanel

 

3.Bijuterii

    La fel ca şi capitolele anterioare, bijuteriile trebuie adaptate şi ele evenimentului. Cea mai usoară alegere sunt talismanele de la Pandora, editie limitată de ziua îndrăgostiţilor.

     4.Florile şi..ciocolata!

    Dacă bugetul tău nu este unul consistent, sau pur si simplu îţi doreşti ceva clasic, alege să mergi pe varianta celui mai frumos buchet din florile sale preferate. Ciocolata nu trebuie sa lipsească, asa că alege un sortiment mai special.

EL :

    1.Classy

   Cravata, papionul sau butonii sunt accesoriile cheie ale unei ţinute reuşite de secole. Ia în calcul această variantă pentru ca este eficientă si nu foarte greu de aplicat.

    2.Funny T-shirts

    Cu siguranţă le apreciază si se va amuza să vadă la ce te-ai gândit să-i printezi pe tricou! :))

    3.Accesoriile electronice

  O boxă portabilă, o baterie externă, o pereche de căşti sau un stick mai inedit pot fi cadoul ideal. Gândeşte-te ce îi lipseşte din colecţie si de ce s-ar utiliza cel mai mult.

stick2

    4.Articole sportive

   Dacă ştii că este iubitor de sport, un articol sportiv ca o ganteră sau o minge mai specială l-ar bucura mult. Consulta magazinele de specialitate!

*** Cărţi si filme

     Se încadrează atât în cadoul ei, cat şi al lui şi sunt bine cotate. Atenţie multă, însă! Nu tuturor le plac astfel de cadouri.

     Dacă vrei sa fii şi mai original, alege carneţelele din colecţia “ What I love about you”, disponibile în librăriile Cărtureşti  şi completează-le cu cele mai sincere gânduri.

      May your Valentine’s Day be filled with love!

                                                                                                                      Cheers,

                                                                                                                                  Ingrid

24323_zoom1

No Comments

Post A Comment