Ingrid Tîrziu | White madness
1224
post-template-default,single,single-post,postid-1224,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

White madness

   N-am fost niciodată adepta tonurilor de alb atunci când vorbim despre alegerea unui outfit. Am avut mereu senzația că este mult prea „pretențios” și că evidențiază inestetic liniile corpului.

  Până de curând, însă! :)) Sezonul cald cere și schimbări cromatice, așa că am îndrăznit să merg pe un outfit all white, însoțit de o vestă military și o pereche de espadrile comode. Dacă vă întrebați cum am ajuns tocmai la Palatul de la Ruginoasa, m-am gândit că influențele summerish ale ținutei mele s-ar potrivi perfect printre cadrele din împrejurimile palatului, adevărate oaze de liniște și relaxare. Am fost pentru prima dată aici și vă recomand să-l vizitați!

   Dacă nu te simți confortabil îmbrăcând culori deschise, sfatul meu este să le alături câte un item care să acopere porțiunile pe care le consideri problemă. O piesă clasică, ușor de accesorizat și cu un impact vizibil asupra imaginii de ansamblu transformă astfel un simplu outfit într-unul în tendințe și simplu de purtat. Este esențial, însă, ca paleta cromatică aleasă și natura materialelor să se completeze și să se potrivească în produsul final.

    Btw, o super colaborare vine în prag de sărbători din partea Palas Mall! Abia astept să vă spun despre ce este vorba!

    Stay tuned for what comes neext! Kisses!

                                                                                                                                                                                   Cheers,

                                                                                                                                                                                                 Ingrid

 1castel 9castel10castel4castel 11castel6castel14castel2castel5castel8castel13castel

No Comments

Post A Comment